Nabeschouwing F91 Dudelange - FC Santa Coloma (2-0) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 5 juli 2011 - 18:30 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt F91 Dudelange het dinsdag 5 juli 2011 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Santa Coloma.

Via de F91 Dudelange - FC Santa Coloma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing F91 Dudelange - FC Santa Coloma (2-0)

Het Champions League duel tussen F91 Dudelange en FC Santa Coloma is geëindigd in een 2-0 overwinning voor F91 Dudelange. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 60e minuut dacht F91 Dudelange op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Abdullei. Helaas voor F91 Dudelange werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het F91 Dudelange dat via A. Abdullei dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken F91 Dudelange - FC Santa Coloma
2
0
LIVE F91 Dudelange - FC Santa Coloma 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd F91 Dudelange - FC Santa Coloma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel FC Santa Coloma Wissel Samir Bousenine voor M. Urbani FC Santa Coloma
28' Gele kaart FC Santa Coloma Gele kaart voor L. Nastri FC Santa Coloma
47' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor J. Legros F91 Dudelange
55' Wissel F91 Dudelange Wissel A. Abdullei voor T. Gruszczynski F91 Dudelange
57' Wissel FC Santa Coloma Wissel Juli Sánchez voor N. Urbani FC Santa Coloma
60' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt A. Abdullei F91 Dudelange
67' Wissel FC Santa Coloma Wissel Txema García voor L. Nastri FC Santa Coloma
68' Wissel F91 Dudelange Wissel Daniel da Mota voor S. Bensi F91 Dudelange
73' Wissel F91 Dudelange Wissel B. Payal voor J. Tournut F91 Dudelange
89' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt A. Abdullei F91 Dudelange
Video hoogtepunten en samenvatting F91 Dudelange - FC Santa Coloma
Opstellingen F91 Dudelange - FC Santa Coloma

Voorbeschouwing F91 Dudelange - FC Santa Coloma

F91 Dudelange en FC Santa Coloma spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen F91 Dudelange en FC Santa Coloma in de Champions League vond plaats op 28 juni 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor F91 Dudelange. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is F91 Dudelange favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl FC Santa Coloma slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.