Nabeschouwing Genk - Partizan (2-1) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 26 juli 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Genk het dinsdag 26 juli 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Partizan.

Via de Genk - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Partizan (2-1)

Het Champions League duel tussen Genk en Partizan is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Ngongca in de 32e minuut, waardoor Genk met een man minder kwam te staan. In de 48e minuut kreeg S. Babovic van Partizan voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Partizan de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. N. Tomic dacht na 65 minuten te scoren voor Partizan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Genk via J. Vossen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Genk via M. Ogunjimi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Genk - Partizan
2
1
LIVE Genk - Partizan 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Genk Gele kaart voor José Nadson Genk
32' Rode kaart Genk Rode kaart voor A. Ngongca Genk
32' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Ilic Partizan
41' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Babovic Partizan
46' Wissel Genk Wissel A. Vanden Borre voor T. Buffel Genk
48' Tweede gele kaart Partizan Tweede gele kaart voor S. Babovic Partizan
53' Wissel Partizan Wissel N. Tomic voor M. Scepovic Partizan
65' Doelpunt Partizan Doelpunt N. Tomic Partizan
68' Wissel Partizan Wissel V. Jovancic voor Eduardo Partizan
69' Gele kaart Partizan Gele kaart voor N. Tomic Partizan
70' Penalty Genk Penalty J. Vossen Genk
71' Gele kaart Genk Gele kaart voor A. Vanden Borre Genk
71' Wissel Genk Wissel E. Barda voor D. Hubert Genk
73' Gele kaart Partizan Gele kaart voor V. Jovancic Partizan
85' Wissel Genk Wissel M. Ogunjimi voor J. Vossen Genk
92' Doelpunt Genk Doelpunt M. Ogunjimi Genk
93' Wissel Partizan Wissel S. Markovic voor Z. Vukic Partizan