Nabeschouwing Inter Milan - Lille (2-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 2 november 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Inter Milan het woensdag 2 november 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lille.

Via de Inter Milan - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Lille (2-1)

Het Champions League duel tussen Inter Milan en Lille is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Samuel. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Inter dat via D. Milito dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Túlio de Melo dacht na 83 minuten te scoren voor LOSC Lille, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Lille
2
1
LIVE Inter Milan - Lille 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Inter Doelpunt W. Samuel met assist van W. Sneijder Inter
46' Wissel LOSC Lille Wissel Túlio de Melo voor I. Jelen LOSC Lille
60' Wissel LOSC Lille Wissel L. Obraniak voor M. Sow LOSC Lille
65' Doelpunt Inter Doelpunt D. Milito met assist van J. Zanetti Inter
67' Wissel Inter Wissel R. Álvarez voor W. Sneijder Inter
71' Wissel LOSC Lille Wissel D. Payet voor J. Cole LOSC Lille
79' Wissel Inter Wissel G. Pazzini voor M. Zárate Inter
83' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Túlio de Melo LOSC Lille
86' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor F. Beria LOSC Lille
89' Gele kaart Inter Gele kaart voor W. Samuel Inter
91' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor D. Rozehnal LOSC Lille
90' Wissel Inter Wissel J. Obi voor D. Milito Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Lille
Opstellingen Inter Milan - Lille

Voorbeschouwing Inter Milan - Lille

Inter Milan en Lille spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Lille in de Champions League vond plaats op 18 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lille slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.