Nabeschouwing Maccabi Haifa - Borac Banja Luka (5-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 13 juli 2011 - 19:00 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Maccabi Haifa het woensdag 13 juli 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Borac Banja Luka.

Via de Maccabi Haifa - Borac Banja Luka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - Borac Banja Luka (5-1)

Het Champions League duel tussen Maccabi Haifa en Borac Banja Luka is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Borac Banja Luka op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Raspudic. Helaas voor Borac Banja Luka werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Maccabi Haifa dat via W. Amasha dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Amasha dacht na 71 minuten te scoren voor Maccabi Haifa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Maccabi Haifa via B. Yampolsky, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Maccabi Haifa via W. Amasha de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 81e minuut scoorde E. Golasa namens Maccabi Haifa. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Haifa - Borac Banja Luka
5
1
LIVE Maccabi Haifa - Borac Banja Luka 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - Borac Banja Luka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Gustavo Boccoli Maccabi Haifa
24' Doelpunt Borac Banja Luka Doelpunt B. Raspudic Borac Banja Luka
39' Wissel Maccabi Haifa Wissel V. Dvalishvili voor Gustavo Boccoli Maccabi Haifa
45' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt W. Amasha Maccabi Haifa
58' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor J. Buljat Maccabi Haifa
61' Wissel Maccabi Haifa Wissel B. Yampolsky voor Y. Katan Maccabi Haifa
64' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor B. Yampolsky Maccabi Haifa
64' Wissel Borac Banja Luka Wissel D. Sakan voor S. Grahovac Borac Banja Luka
66' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Azulay voor I. Vered Maccabi Haifa
69' Wissel Borac Banja Luka Wissel B. Petric voor B. Markovic Borac Banja Luka
71' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt W. Amasha Maccabi Haifa
72' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt B. Yampolsky Maccabi Haifa
73' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt W. Amasha Maccabi Haifa
81' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt E. Golasa Maccabi Haifa
81' Wissel Borac Banja Luka Wissel N. Vidakovic voor D. Stajic Borac Banja Luka
93' Gele kaart Borac Banja Luka Gele kaart voor N. Vidakovic Borac Banja Luka