Nabeschouwing Maccabi Haifa - Maribor (2-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 27 juli 2011 - 20:05 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Maccabi Haifa het woensdag 27 juli 2011 om 20:05 uur in eigen huis op tegen Maribor.

Via de Maccabi Haifa - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - Maribor (2-1)

Het Champions League duel tussen Maccabi Haifa en Maribor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Maccabi Haifa op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Dvalishvili. Helaas voor Maccabi Haifa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Maribor dat via Marcos Tavares dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Yampolsky dacht na 70 minuten te scoren voor Maccabi Haifa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Haifa - Maribor
2
1
LIVE Maccabi Haifa - Maribor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty Maccabi Haifa Penalty V. Dvalishvili Maccabi Haifa
8' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Arghus Maribor
27' Doelpunt Maribor Doelpunt Marcos Tavares Maribor
46' Wissel Maccabi Haifa Wissel B. Yampolsky voor M. Ghadir Maccabi Haifa
46' Wissel Maccabi Haifa Wissel N. Davidovich voor B. Saranov Maccabi Haifa
52' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor E. Golasa Maccabi Haifa
70' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt B. Yampolsky Maccabi Haifa
75' Wissel Maribor Wissel D. Volas voor Marcos Tavares Maribor
81' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor I. Vered Maccabi Haifa
82' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Falach voor A. Pilyavskiy Maccabi Haifa
84' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor N. Davidovich Maccabi Haifa
87' Gele kaart Maribor Gele kaart voor G. Cvijanovic Maribor
90' Wissel Maribor Wissel Z. Filipovic voor D. Mezga Maribor