Nabeschouwing Malmo FF - HB (2-0) || Champions League 2011/2012

Woensdag 13 juli 2011 - 19:00 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Malmo FF het woensdag 13 juli 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen HB.

Via de Malmo FF - HB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - HB (2-0)

Het Champions League duel tussen Malmo FF en HB is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 58e minuut dacht Malmö FF op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Rexhepi. Helaas voor Malmö FF werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Malmö FF dat via R. Holm dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Malmo FF - HB
2
0
LIVE Malmo FF - HB 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - HB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Doelpunt Malmö FF Doelpunt D. Rexhepi Malmö FF
67' Gele kaart HB Gele kaart voor T. Gestson HB
75' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Ricardinho Malmö FF
77' Eigen doelpunt Malmö FF Eigen doelpunt R. Holm Malmö FF
77' Gele kaart HB Gele kaart voor F. Benjaminsen HB
81' Gele kaart HB Gele kaart voor H. Thorleifsson HB
82' Wissel Malmö FF Wissel A. Nilsson voor D. Rexhepi Malmö FF
87' Wissel HB Wissel J. Nolsøe voor A. av Fløtum HB
88' Wissel Malmö FF Wissel O. Nazari voor A. Mehmeti Malmö FF
89' Wissel Malmö FF Wissel M. Mutavdzic voor I. Pekalski Malmö FF
93' Wissel HB Wissel Jón Poulsen voor S. Samuelsen HB
92' Wissel HB Wissel K. Mouritsen voor H. Thorleifsson HB