Nabeschouwing Mogren - Lovech (1-2) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 12 juli 2011 - 20:00 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Mogren het dinsdag 12 juli 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lovech. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Mogren - Lovech live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mogren - Lovech (1-2)

Het Champions League duel tussen Mogren en Lovech is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lovech. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut dacht Mogren op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Zec. Helaas voor Mogren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Lovech dat via S. Todorov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Todorov dacht na 79 minuten te scoren voor Lovech, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mogren - Lovech
1
2
LIVE Mogren - Lovech 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mogren - Lovech teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Mogren Doelpunt M. Zec Mogren
47' Gele kaart Mogren Gele kaart voor V. Gluscevic Mogren
47' Gele kaart Lovech Gele kaart voor D. Berberovic Lovech
46' Wissel Mogren Wissel N. Bogic voor R. Batak Mogren
49' Gele kaart Mogren Gele kaart voor D. Culafic Mogren
62' Wissel Mogren Wissel N. Vujovic voor M. Zec Mogren
64' Wissel Lovech Wissel S. Todorov voor Célio Codó Lovech
71' Wissel Lovech Wissel M. Tsvetanov voor Thiago Miracema Lovech
77' Doelpunt Lovech Doelpunt S. Todorov Lovech
78' Wissel Lovech Wissel R. Flores voor G. Milanov Lovech
79' Doelpunt Lovech Doelpunt S. Todorov Lovech
82' Gele kaart Mogren Gele kaart voor D. Bozovic Mogren
87' Wissel Mogren Wissel R. Zec voor D. Culafic Mogren