Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Arsenal (3-1) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 6 december 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Olympiakos Piraeus het dinsdag 6 december 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Arsenal.

Via de Olympiakos Piraeus - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Arsenal (3-1)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Arsenal is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Olympiakos Piraeus op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Djebbour. Helaas voor Olympiakos Piraeus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Olympiakos Piraeus dat via David Fuster dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. Benayoun dacht na 57 minuten te scoren voor Arsenal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Olympiakos Piraeus via F. Modesto, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Olympiakos Piraeus - Arsenal
3
1
LIVE Olympiakos Piraeus - Arsenal 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Papadopoulos Olympiakos Piraeus
16' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt R. Djebbour Olympiakos Piraeus
25' Wissel Arsenal Wissel V. Mannone voor L. Fabianski Arsenal
29' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor J. Holebas Olympiakos Piraeus
36' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt David Fuster Olympiakos Piraeus
37' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Orbaiz voor J. Holebas Olympiakos Piraeus
51' Wissel Arsenal Wissel Miquel voor André Santos Arsenal
57' Doelpunt Arsenal Doelpunt Y. Benayoun met assist van M. Chamakh Arsenal
61' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor E. Frimpong Arsenal
64' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel D. Abdoun voor David Fuster Olympiakos Piraeus
67' Wissel Arsenal Wissel T. Rosický voor F. Coquelin Arsenal
81' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Oxlade-Chamberlain Arsenal
89' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt F. Modesto met assist van O. Mellberg Olympiakos Piraeus
91' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Papazoglou voor R. Djebbour Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Arsenal
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Arsenal

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Arsenal

Olympiakos Piraeus en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Olympiakos Piraeus en Arsenal in de Champions League vond plaats op 28 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 2 keer wist de ploeg van Olympiakos Piraeus te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Olympiakos Piraeus. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.