Nabeschouwing Otelul - Basel (2-3) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 22 november 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Otelul het dinsdag 22 november 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Basel. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de Otelul - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Otelul - Basel (2-3)

Het Champions League duel tussen Otelul en Basel is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht Basel op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Frei. Helaas voor Basel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Basel dat via A. Frei dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Streller dacht na 37 minuten te scoren voor Basel, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Otelul via G. Giurgiu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Otelul via L. Antal de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Otelul - Basel
2
3
LIVE Otelul - Basel 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Otelul - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Basel Doelpunt F. Frei met assist van B. Huggel Basel
14' Doelpunt Basel Doelpunt A. Frei met assist van M. Streller Basel
33' Gele kaart Otelul Gele kaart voor A. Salageanu Otelul
37' Doelpunt Basel Doelpunt M. Streller met assist van A. Frei Basel
44' Wissel Basel Wissel Cabral voor B. Huggel Basel
62' Gele kaart Basel Gele kaart voor A. Dragovic Basel
67' Wissel Otelul Wissel S. Ilie voor L. Iorga Otelul
67' Wissel Otelul Wissel G. Viglianti voor I. Neagu Otelul
72' Gele kaart Basel Gele kaart voor Cabral Basel
74' Wissel Basel Wissel S. Chipperfield voor A. Frei Basel
75' Doelpunt Otelul Doelpunt G. Giurgiu met assist van L. Antal Otelul
81' Doelpunt Otelul Doelpunt L. Antal Otelul
82' Wissel Basel Wissel J. Zoua voor X. Shaqiri Basel
84' Wissel Otelul Wissel G. Paraschiv voor G. Viglianti Otelul
Video hoogtepunten en samenvatting Otelul - Basel
Opstellingen Otelul - Basel

Voorbeschouwing Otelul - Basel

Otelul en Basel spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Otelul en Basel in de Champions League vond plaats op 14 september 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Basel. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Basel favoriet. 1 keer wist de ploeg van Otelul te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Otelul. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.