Nabeschouwing Panathinaikos - OB (3-4) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 2 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Panathinaikos het dinsdag 2 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen OB.

Via de Panathinaikos - OB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - OB (3-4)

Het Champions League duel tussen Panathinaikos en OB is geëindigd in een 3-4 overwinning voor OB. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht OB op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Johansson. Helaas voor OB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Panathinaikos dat via J. Boumsong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Toché dacht na 50 minuten te scoren voor Panathinaikos, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde OB via E. Ruud, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist OB via B. Kadrii de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut scoorde H. Andreasen namens OB. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 95e minuut leek A. Petropoulos te scoren voor Panathinaikos, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. OB zou de wedstrijd uiteindelijk met een man minder eindigen, nadat B. Mendy in de 93e minuut nog een tweede gele kaart kreeg en daardoor met rood het veld moest verlaten.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Panathinaikos - OB
3
4
LIVE Panathinaikos - OB 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - OB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt OB Doelpunt A. Johansson OB
20' Wissel Panathinaikos Wissel Toché voor S. Marinos Panathinaikos
21' Gele kaart OB Gele kaart voor E. Ruud OB
24' Gele kaart OB Gele kaart voor B. Mendy OB
37' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt J. Boumsong Panathinaikos
50' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt Toché Panathinaikos
54' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor K. Katsouranis Panathinaikos
58' Doelpunt OB Doelpunt E. Ruud OB
67' Wissel Panathinaikos Wissel A. Petropoulos voor Cleyton Panathinaikos
74' Wissel Panathinaikos Wissel G. Karagounis voor K. Katsouranis Panathinaikos
76' Gele kaart OB Gele kaart voor S. Wessels OB
80' Doelpunt OB Doelpunt B. Kadrii OB
81' Gele kaart OB Gele kaart voor B. Kadrii OB
87' Wissel OB Wissel K. Traoré voor P. Utaka OB
88' Doelpunt OB Doelpunt H. Andreasen OB
89' Wissel OB Wissel D. Høegh voor B. Kadrii OB
95' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt A. Petropoulos Panathinaikos
93' Tweede gele kaart OB Tweede gele kaart voor B. Mendy OB
Video hoogtepunten en samenvatting Panathinaikos - OB
Opstellingen Panathinaikos - OB

Voorbeschouwing Panathinaikos - OB

Panathinaikos en OB spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Panathinaikos en OB in de Champions League vond plaats op 27 juli 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.