Nabeschouwing Pyunik - Viktoria Pilsen (0-4) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 12 juli 2011 - 17:00 uur



In de Champions League 2011/2012 neemt Pyunik het dinsdag 12 juli 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Pyunik - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pyunik - Viktoria Pilsen (0-4)

Het Champions League duel tussen Pyunik en Viktoria Pilsen is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Viktoria Plzeň op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Bakos. Helaas voor Viktoria Plzeň werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Viktoria Plzeň dat via P. Horváth dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Bakos dacht na 40 minuten te scoren voor Viktoria Plzeň, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Viktoria Plzeň via D. Kolár, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Pyunik - Viktoria Pilsen
LIVE Pyunik - Viktoria Pilsen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pyunik - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Bakos Viktoria Plzeň
28' Penalty Viktoria Plzeň Penalty P. Horváth Viktoria Plzeň
40' Penalty Viktoria Plzeň Penalty M. Bakos Viktoria Plzeň
46' Wissel Pyunik Wissel G. Poghosyan voor K. Hovhannisyan Pyunik
46' Wissel Pyunik Wissel D. Manoyan voor A. Aleksanyan Pyunik
51' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor H. Hovhannisyan Pyunik
64' Wissel Pyunik Wissel D. Minasyan voor Ghukas Poghosyan Pyunik
70' Wissel Viktoria Plzeň Wissel F. Sevinsky voor D. Bystron Viktoria Plzeň
72' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt D. Kolár Viktoria Plzeň
73' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Duris voor V. Pilar Viktoria Plzeň
76' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor Artak Yedigaryan Pyunik
83' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Fillo voor M. Petrzela Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Pyunik - Viktoria Pilsen
Opstellingen Pyunik - Viktoria Pilsen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Pyunik - Viktoria Pilsen

Pyunik en Viktoria Pilsen spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Pyunik en Viktoria Pilsen elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Pyunik 0
Winst Viktoria Pilsen 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Pyunik - Viktoria Pilsen Opstelling Pyunik Opstelling Viktoria Pilsen Live Pyunik - Viktoria Pilsen Live Pyunik - Viktoria Pilsen kijken Pyunik - Viktoria Pilsen kijken Live Pyunik - Viktoria Pilsen stream Pyunik - Viktoria Pilsen Fox Sports Nabeschouwing Pyunik - Viktoria Pilsen Uitslag Pyunik - Viktoria Pilsen Statistieken Pyunik - Viktoria Pilsen Champions League 2011/2012 Pyunik - Viktoria Pilsen wedden Pyunik - Viktoria Pilsen gokken Pyunik - Viktoria Pilsen Unibet