Nabeschouwing Rubin Kazan' - Dynamo Kiev (2-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 3 augustus 2011 - 18:00 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Rubin Kazan' het woensdag 3 augustus 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev.

Via de Rubin Kazan' - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Dynamo Kiev (2-1)

Het Champions League duel tussen Rubin Kazan' en Dynamo Kiev is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht Rubin Kazan op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Dyadyun. Helaas voor Rubin Kazan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het Rubin Kazan dat via A. Medvedev dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Gusev dacht na 92 minuten te scoren voor Dynamo Kyiv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Dynamo Kiev
2
1
LIVE Rubin Kazan' - Dynamo Kiev 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor H. Lukman Dynamo Kyiv
19' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt V. Dyadyun Rubin Kazan
40' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor O. Vukojevic Dynamo Kyiv
45' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Danilo Silva Dynamo Kyiv
46' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor H. Lukman Dynamo Kyiv
48' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor S. Bocchetti Rubin Kazan
63' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Shevchenko voor Danilo Silva Dynamo Kyiv
73' Wissel Rubin Kazan Wissel P. Nemov voor A. Kasaev Rubin Kazan
81' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Medvedev voor V. Dyadyun Rubin Kazan
83' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor A. Yarmolenko Dynamo Kyiv
88' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt A. Medvedev Rubin Kazan
89' Wissel Rubin Kazan Wissel I. Lebedenko voor C. Noboa Rubin Kazan
92' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt O. Gusev Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Dynamo Kiev
Opstellingen Rubin Kazan' - Dynamo Kiev

Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Dynamo Kiev

Rubin Kazan' en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Dynamo Kiev in de Champions League vond plaats op 26 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rubin Kazan' als Dynamo Kiev wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.