Nabeschouwing Skënderbeu Korçë - APOEL (0-2) || Champions League 2011/2012

Woensdag 13 juli 2011 - 20:00 uur



In de Champions League 2011/2012 neemt Skënderbeu Korçë het woensdag 13 juli 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen APOEL.

Via de Skënderbeu Korçë - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skënderbeu Korçë - APOEL (0-2)

Het Champions League duel tussen Skënderbeu Korçë en APOEL is geëindigd in een 0-2 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 52e minuut dacht APOEL op voorsprong te komen via een doelpunt van Nuno Morais. Helaas voor APOEL werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het APOEL dat via Gustavo Manduca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Skënderbeu Korçë - APOEL
LIVE Skënderbeu Korçë - APOEL 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skënderbeu Korçë - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel M. Radas voor Eloy Skënderbeu Korçë
51' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor N. Orelesi Skënderbeu Korçë
52' Doelpunt APOEL Doelpunt Nuno Morais APOEL
56' Doelpunt APOEL Doelpunt Gustavo Manduca APOEL
67' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel Bernardo voor I. Allmuça Skënderbeu Korçë
72' Wissel APOEL Wissel A. Adorno voor Marcinho APOEL
81' Wissel APOEL Wissel M. Satsias voor Gustavo Manduca APOEL
85' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel L. Biskup voor D. Bratic Skënderbeu Korçë
86' Wissel APOEL Wissel N. Alexandrou voor K. Charalambidis APOEL
91' Gele kaart APOEL Gele kaart voor M. Satsias APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting Skënderbeu Korçë - APOEL
Opstellingen Skënderbeu Korçë - APOEL

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Skënderbeu Korçë - APOEL

Skënderbeu Korçë en APOEL spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Skënderbeu Korçë en APOEL elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Skënderbeu Korçë 0
Winst APOEL 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Skënderbeu Korçë - APOEL Opstelling Skënderbeu Korçë Opstelling APOEL Live Skënderbeu Korçë - APOEL Live Skënderbeu Korçë - APOEL kijken Skënderbeu Korçë - APOEL kijken Live Skënderbeu Korçë - APOEL stream Skënderbeu Korçë - APOEL Fox Sports Nabeschouwing Skënderbeu Korçë - APOEL Uitslag Skënderbeu Korçë - APOEL Statistieken Skënderbeu Korçë - APOEL Champions League 2011/2012 Skënderbeu Korçë - APOEL wedden Skënderbeu Korçë - APOEL gokken Skënderbeu Korçë - APOEL Unibet