Nabeschouwing Skendija 79 - Partizan (0-1) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 19 juli 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Skendija 79 het dinsdag 19 juli 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Nacionalna Arena Filip II Makedonski in Skopje.

Via de Skendija 79 - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skendija 79 - Partizan (0-1)

Het Champions League duel tussen Skendija 79 en Partizan is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 68e minuut dacht Partizan op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Jovancic. Helaas voor Partizan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut kreeg M. Useini van Skendija 79 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Skendija 79 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Skendija 79 - Partizan
LIVE Skendija 79 - Partizan 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skendija 79 - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor A. Cuculi Skendija 79
46' Wissel Skendija 79 Wissel G. Iseni voor E. Sali Skendija 79
46' Wissel Partizan Wissel S. Babovic voor N. Tomic Partizan
64' Wissel Partizan Wissel V. Jovancic voor Eduardo Partizan
66' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor M. Useini Skendija 79
66' Gele kaart Partizan Gele kaart voor M. Kamara Partizan
68' Doelpunt Partizan Doelpunt V. Jovancic Partizan
75' Wissel Skendija 79 Wissel G. Taipi voor J. Selmani Skendija 79
77' Wissel Partizan Wissel N. Ninkovic voor Z. Vukic Partizan
79' Gele kaart Partizan Gele kaart voor V. Jovancic Partizan
86' Wissel Skendija 79 Wissel M. Bilbilovski voor I. Emini Skendija 79
94' Tweede gele kaart Skendija 79 Tweede gele kaart voor M. Useini Skendija 79
Video hoogtepunten en samenvatting Skendija 79 - Partizan
Opstellingen Skendija 79 - Partizan

Voorbeschouwing Skendija 79 - Partizan

Skendija 79 en Partizan spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Skendija 79 en Partizan in de Champions League vond plaats op 13 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Partizan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Partizan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Skendija 79 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Skendija 79. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.