Nabeschouwing Slovan Bratislava - APOEL (0-2) || Champions League 2011/2012

Woensdag 3 augustus 2011 - 20:15 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Slovan Bratislava het woensdag 3 augustus 2011 om 20:15 uur in eigen huis op tegen APOEL.

Via de Slovan Bratislava - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - APOEL (0-2)

Het Champions League duel tussen Slovan Bratislava en APOEL is geëindigd in een 0-2 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 57e minuut dacht APOEL op voorsprong te komen via een doelpunt van Aílton Almeida. Helaas voor APOEL werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut kreeg E. Grendel van Slovan Bratislava voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Slovan Bratislava de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Gustavo Manduca dacht na 93 minuten te scoren voor APOEL, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava - APOEL
LIVE Slovan Bratislava - APOEL 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor P. Stepanovský Slovan Bratislava
49' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor E. Grendel Slovan Bratislava
57' Doelpunt APOEL Doelpunt Aílton Almeida APOEL
60' Tweede gele kaart Slovan Bratislava Tweede gele kaart voor E. Grendel Slovan Bratislava
61' Wissel Slovan Bratislava Wissel M. Milinkovic voor P. Stepanovský Slovan Bratislava
74' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor K. Guédé Slovan Bratislava
79' Wissel APOEL Wissel K. Charalambidis voor Aílton Almeida APOEL
84' Wissel APOEL Wissel E. Solari voor I. Trickovski APOEL
85' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Szarka voor E. Cikos Slovan Bratislava
87' Gele kaart APOEL Gele kaart voor S. Poursaitidis APOEL
89' Wissel APOEL Wissel S. Jahic voor Marcinho APOEL
93' Doelpunt APOEL Doelpunt Gustavo Manduca APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - APOEL
Opstellingen Slovan Bratislava - APOEL

Voorbeschouwing Slovan Bratislava - APOEL

Slovan Bratislava en APOEL spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Bratislava en APOEL in de Champions League vond plaats op 26 juli 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.