Nabeschouwing Slovan Bratislava - Tobol (2-0) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 12 juli 2011 - 20:15 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Slovan Bratislava het dinsdag 12 juli 2011 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Tobol.

Via de Slovan Bratislava - Tobol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Tobol (2-0)

Het Champions League duel tussen Slovan Bratislava en Tobol is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Slovan Bratislava. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 41e minuut dacht Slovan Bratislava op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Sebo. Helaas voor Slovan Bratislava werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut moest J. Halenár van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Slovan Bratislava verder met een speler minder. K. Guédé dacht na 81 minuten te scoren voor Slovan Bratislava, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava - Tobol
2
0
LIVE Slovan Bratislava - Tobol 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Tobol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Tobol Gele kaart voor B. Dzholchiev Tobol
41' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt F. Sebo Slovan Bratislava
56' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. Kladrubský Slovan Bratislava
57' Wissel Tobol Wissel A. Bogdanov voor S. Bekric Tobol
63' Wissel Slovan Bratislava Wissel M. Milinkovic voor E. Grendel Slovan Bratislava
64' Wissel Tobol Wissel S. Gridin voor B. Dzholchiev Tobol
67' Rode kaart Slovan Bratislava Rode kaart voor J. Halenár Slovan Bratislava
71' Wissel Tobol Wissel I. Yurin voor D. Bogdan Tobol
76' Wissel Slovan Bratislava Wissel K. Kolcák voor P. Stepanovský Slovan Bratislava
79' Gele kaart Tobol Gele kaart voor A. Kislitsyn Tobol
81' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt K. Guédé Slovan Bratislava
83' Gele kaart Tobol Gele kaart voor A. Bogdanov Tobol
91' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Bagayoko Slovan Bratislava
90' Gele kaart Tobol Gele kaart voor N. Sljivic Tobol