Nabeschouwing Tobol - Slovan Bratislava (1-1) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 19 juli 2011 - 18:00 uur



In de Champions League 2011/2012 neemt Tobol het dinsdag 19 juli 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava.

Via de Tobol - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tobol - Slovan Bratislava (1-1)

De Champions League 2011/2012 wedstrijd tussen Tobol en Slovan Bratislava geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 16e minuut dacht Slovan Bratislava op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Kladrubský. Helaas voor Slovan Bratislava werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Tobol dat via P. Stepanovský dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tobol - Slovan Bratislava
Goals
1
1
LIVE Tobol - Slovan Bratislava 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tobol - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt J. Kladrubský Slovan Bratislava
40' Gele kaart Tobol Gele kaart voor D. Bogdan Tobol
60' Wissel Tobol Wissel E. Kuantayev voor A. Kislitsyn Tobol
61' Wissel Tobol Wissel A. Bogdanov voor S. Kostyuk Tobol
62' Eigen doelpunt Tobol Eigen doelpunt P. Stepanovský Tobol
63' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Dobrotka Slovan Bratislava
65' Wissel Slovan Bratislava Wissel F. Kiss voor M. Ivana Slovan Bratislava
71' Gele kaart Tobol Gele kaart voor A. Bogdanov Tobol
76' Wissel Slovan Bratislava Wissel M. Kuzma voor M. Milinkovic Slovan Bratislava
80' Gele kaart Tobol Gele kaart voor B. Dzholchiev Tobol
85' Wissel Slovan Bratislava Wissel E. Cikos voor M. Bagayoko Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Tobol - Slovan Bratislava
Opstellingen Tobol - Slovan Bratislava

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tobol - Slovan Bratislava

Tobol en Slovan Bratislava spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Tobol en Slovan Bratislava in de Champions League vond plaats op 12 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Bratislava. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Slovan Bratislava favoriet. 1 keer wist de ploeg van Tobol te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tobol. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Tobol 0
Winst Slovan Bratislava 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Tobol - Slovan Bratislava Opstelling Tobol Opstelling Slovan Bratislava Live Tobol - Slovan Bratislava Live Tobol - Slovan Bratislava kijken Tobol - Slovan Bratislava kijken Live Tobol - Slovan Bratislava stream Tobol - Slovan Bratislava Fox Sports Nabeschouwing Tobol - Slovan Bratislava Uitslag Tobol - Slovan Bratislava Statistieken Tobol - Slovan Bratislava Champions League 2011/2012 Tobol - Slovan Bratislava wedden Tobol - Slovan Bratislava gokken Tobol - Slovan Bratislava Unibet