Nabeschouwing Trabzonspor - Benfica (1-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 3 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Trabzonspor het woensdag 3 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Trabzonspor - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Benfica (1-1)

De Champions League 2011/2012 wedstrijd tussen Trabzonspor en Benfica geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 19e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Nolito. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Trabzonspor dat via Paulo Henrique dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 58e minuut moest Trabzonspor verder met een man minder nadat A. Mierzejewski een rode kaart had gekregen. Het lukte Benfica in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Benfica
1
1
LIVE Trabzonspor - Benfica 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Benfica Doelpunt Nolito Benfica
29' Gele kaart Benfica Gele kaart voor E. Garay Benfica
32' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Paulo Henrique Trabzonspor
44' Wissel Trabzonspor Wissel Alanzinho voor Paulo Henrique Trabzonspor
52' Gele kaart Benfica Gele kaart voor M. Pereira Benfica
55' Gele kaart Benfica Gele kaart voor P. Aimar Benfica
57' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor G. Colman Trabzonspor
58' Rode kaart Trabzonspor Rode kaart voor A. Mierzejewski Trabzonspor
63' Wissel Trabzonspor Wissel M. Yumlu voor Piotr Brozek Trabzonspor
64' Wissel Benfica Wissel N. Matic voor P. Aimar Benfica
67' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor D. Zokora Trabzonspor
69' Gele kaart Benfica Gele kaart voor N. Gaitán Benfica
75' Wissel Benfica Wissel F. Jara voor J. Saviola Benfica
79' Wissel Trabzonspor Wissel Halil Altintop voor S. Balci Trabzonspor
87' Wissel Benfica Wissel Bruno César voor N. Gaitán Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Benfica
Opstellingen Trabzonspor - Benfica

Voorbeschouwing Trabzonspor - Benfica

Trabzonspor en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Benfica in de Champions League vond plaats op 27 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 1 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Trabzonspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.