Nabeschouwing Tre Fiori - Valletta (0-3) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 28 juni 2011 - 20:30 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Tre Fiori het dinsdag 28 juni 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Valletta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Tre Fiori - Valletta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tre Fiori - Valletta (0-3)

Het Champions League duel tussen Tre Fiori en Valletta is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Valletta. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 43e minuut dacht Valletta op voorsprong te komen via een doelpunt van Denni. Helaas voor Valletta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Valletta dat via A. Effiong dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Agius dacht na 70 minuten te scoren voor Valletta, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tre Fiori - Valletta
LIVE Tre Fiori - Valletta 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tre Fiori - Valletta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Valletta Gele kaart voor R. Briffa Valletta
27' Gele kaart Valletta Gele kaart voor J. Caruana Valletta
39' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor P. Tarini Tre Fiori
43' Doelpunt Valletta Doelpunt Denni Valletta
46' Wissel Tre Fiori Wissel N. Grini voor P. Tarini Tre Fiori
50' Doelpunt Valletta Doelpunt A. Effiong Valletta
54' Wissel Valletta Wissel G. Agius voor R. Fenech Valletta
56' Wissel Tre Fiori Wissel G. Zenunay voor F. Macina Tre Fiori
60' Wissel Valletta Wissel I. Zammit voor A. Effiong Valletta
65' Wissel Tre Fiori Wissel F. Amici voor A. Giunta Tre Fiori
70' Penalty Valletta Penalty G. Agius Valletta
70' Gele kaart Tre Fiori Gele kaart voor M. Andreini Tre Fiori
71' Wissel Valletta Wissel K. Scicluna voor J. Caruana Valletta