Nabeschouwing Udinese - Arsenal (1-2) || Champions League 2011/2012

Woensdag 24 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Udinese het woensdag 24 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Arsenal.

Via de Udinese - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Arsenal (1-2)

Het Champions League duel tussen Udinese en Arsenal is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 39e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Di Natale. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Arsenal dat via R. van Persie dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Walcott dacht na 70 minuten te scoren voor Arsenal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Udinese - Arsenal
1
2
LIVE Udinese - Arsenal 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Udinese Doelpunt A. Di Natale met assist van G. Pinzi Udinese
46' Wissel Arsenal Wissel T. Rosický voor E. Frimpong Arsenal
52' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Isla Udinese
55' Doelpunt Arsenal Doelpunt R. van Persie met assist van Y. Gervinho Arsenal
58' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor T. Vermaelen Arsenal
63' Wissel Udinese Wissel D. Fabbrini voor G. Pinzi Udinese
70' Doelpunt Arsenal Doelpunt T. Walcott met assist van B. Sagna Arsenal
70' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor B. Sagna Arsenal
74' Gele kaart Udinese Gele kaart voor M. Benatia Udinese
74' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor T. Walcott Arsenal
75' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor C. Jenkinson Arsenal
83' Wissel Udinese Wissel G. Denis voor M. Isla Udinese
86' Wissel Arsenal Wissel A. Traoré voor Y. Gervinho Arsenal
87' Wissel Udinese Wissel G. Pasquale voor M. Benatia Udinese
91' Wissel Arsenal Wissel A. Arshavin voor T. Walcott Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Arsenal
Opstellingen Udinese - Arsenal

Voorbeschouwing Udinese - Arsenal

Udinese en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Udinese en Arsenal in de Champions League vond plaats op 16 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 1 keer wist de ploeg van Udinese te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Udinese. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.