Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Barcelona (0-4) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 1 november 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Viktoria Pilsen het dinsdag 1 november 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Viktoria Pilsen - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Barcelona (0-4)

Het Champions League duel tussen Viktoria Pilsen en Barcelona is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Cisovský in de 22e minuut, waardoor Viktoria Plzeň met een man minder kwam te staan. In de 24e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Messi dacht na 47 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde FC Barcelona via Fàbregas, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist FC Barcelona via L. Messi de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Pilsen - Barcelona
LIVE Viktoria Pilsen - Barcelona 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor V. Pilar Viktoria Plzeň
22' Rode kaart Viktoria Plzeň Rode kaart voor M. Cisovský Viktoria Plzeň
24' Penalty FC Barcelona Penalty L. Messi FC Barcelona
24' Wissel Viktoria Plzeň Wissel F. Sevinsky voor M. Bakos Viktoria Plzeň
47' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Adriano Correia FC Barcelona
49' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Dani Alves FC Barcelona
60' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Limberský Viktoria Plzeň
65' Wissel FC Barcelona Wissel S. Kéita voor Busquets FC Barcelona
68' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Duris voor D. Kolár Viktoria Plzeň
71' Wissel FC Barcelona Wissel Maxwell voor Dani Alves FC Barcelona
72' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Fàbregas met assist van Cuenca FC Barcelona
72' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor R. Pavlík Viktoria Plzeň
73' Wissel FC Barcelona Wissel A. Sánchez voor E. Abidal FC Barcelona
75' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Jirácek Viktoria Plzeň
76' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Horváth Viktoria Plzeň
78' Wissel Viktoria Plzeň Wissel R. Rezník voor P. Horváth Viktoria Plzeň
92' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Piqué FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Barcelona
Opstellingen Viktoria Pilsen - Barcelona

Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - Barcelona

Viktoria Pilsen en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Viktoria Pilsen en Barcelona in de Champions League vond plaats op 19 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 1 keer wist de ploeg van Viktoria Pilsen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Viktoria Pilsen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.