Nabeschouwing Viktoria Pilsen - BATE (1-1) || Champions League 2011/2012

Dinsdag 13 september 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Viktoria Pilsen het dinsdag 13 september 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen BATE.

Via de Viktoria Pilsen - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - BATE (1-1)

De Champions League 2011/2012 wedstrijd tussen Viktoria Pilsen en BATE geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 45e minuut dacht Viktoria Plzeň op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Bakos. Helaas voor Viktoria Plzeň werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het BATE dat via Renan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Pilsen - BATE
1
1
LIVE Viktoria Pilsen - BATE 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart BATE Gele kaart voor E. Olekhnovich BATE
45' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Bakos met assist van P. Jirácek Viktoria Plzeň
63' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Kolár Viktoria Plzeň
69' Doelpunt BATE Doelpunt Renan met assist van F. Rudik BATE
69' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Duris voor M. Petrzela Viktoria Plzeň
71' Gele kaart BATE Gele kaart voor Renan BATE
71' Wissel BATE Wissel A. Kontsevoy voor Renan BATE
75' Wissel BATE Wissel Alex voor M. Kezman BATE
78' Wissel Viktoria Plzeň Wissel P. Trapp voor D. Limberský Viktoria Plzeň
81' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor V. Pilar Viktoria Plzeň
83' Wissel BATE Wissel M. Volodko voor M. Gordeychuk BATE
88' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Hora voor V. Pilar Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - BATE
Opstellingen Viktoria Pilsen - BATE

Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - BATE

Viktoria Pilsen en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Viktoria Pilsen en BATE elkaar treffen in de Champions League.