Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Kopenhagen (2-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 24 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Viktoria Pilsen het woensdag 24 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen.

Via de Viktoria Pilsen - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Kopenhagen (2-1)

Het Champions League duel tussen Viktoria Pilsen en Kopenhagen is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 32e minuut dacht FC Copenhagen op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Bolaños. Helaas voor FC Copenhagen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Viktoria Plzeň dat via M. Bakos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Duris dacht na 93 minuten te scoren voor Viktoria Plzeň, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Pilsen - Kopenhagen
2
1
LIVE Viktoria Pilsen - Kopenhagen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Limberský Viktoria Plzeň
32' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt C. Bolaños FC Copenhagen
42' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Jirácek Viktoria Plzeň
53' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor M. Nordstrand FC Copenhagen
64' Wissel FC Copenhagen Wissel J. Absalonsen voor Cesar Santin FC Copenhagen
68' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Bakos met assist van P. Jirácek Viktoria Plzeň
71' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor J. Absalonsen FC Copenhagen
74' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Diouf voor C. Bolaños FC Copenhagen
77' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Duris voor M. Bakos Viktoria Plzeň
82' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor C. Grindheim FC Copenhagen
82' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Fillo voor M. Petrzela Viktoria Plzeň
83' Wissel FC Copenhagen Wissel R. Sigurdsson voor J. Thomsen FC Copenhagen
86' Wissel Viktoria Plzeň Wissel P. Trapp voor P. Horváth Viktoria Plzeň
93' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Duris Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Kopenhagen
Opstellingen Viktoria Pilsen - Kopenhagen

Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - Kopenhagen

Viktoria Pilsen en Kopenhagen spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Viktoria Pilsen en Kopenhagen in de Champions League vond plaats op 16 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Viktoria Pilsen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Viktoria Pilsen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Kopenhagen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.