Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Rosenborg (3-2) || Champions League 2011/2012

Woensdag 3 augustus 2011 - 20:15 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Viktoria Pilsen het woensdag 3 augustus 2011 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Rosenborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Rosenborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Rosenborg (3-2)

Het Champions League duel tussen Viktoria Pilsen en Rosenborg is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Rosenborg op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Lustig. Helaas voor Rosenborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Viktoria Plzeň dat via M. Bakos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Kolár dacht na 60 minuten te scoren voor Viktoria Plzeň, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde Rosenborg via R. Prica, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist Viktoria Plzeň via M. Petrzela de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Pilsen - Rosenborg
3
2
LIVE Viktoria Pilsen - Rosenborg 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Rosenborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor J. Svensson Rosenborg
26' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Kolár Viktoria Plzeň
31' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Jirácek Viktoria Plzeň
32' Wissel Viktoria Plzeň Wissel F. Sevinsky voor M. Cisovský Viktoria Plzeň
45' Doelpunt Rosenborg Doelpunt M. Lustig Rosenborg
56' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Bakos Viktoria Plzeň
60' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt D. Kolár Viktoria Plzeň
64' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Bakos Viktoria Plzeň
68' Wissel Rosenborg Wissel M. Bakenga voor M. Moldskred Rosenborg
77' Doelpunt Rosenborg Doelpunt R. Prica Rosenborg
78' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Petrzela Viktoria Plzeň
80' Wissel Rosenborg Wissel F. Midtsjø voor J. Svensson Rosenborg
82' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Duris voor M. Bakos Viktoria Plzeň
83' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor J. Larsen Rosenborg
85' Wissel Rosenborg Wissel T. Olsen voor D. Fredheim Holm Rosenborg
89' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Fillo voor M. Petrzela Viktoria Plzeň
94' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor M. Henriksen Rosenborg
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Rosenborg
Opstellingen Viktoria Pilsen - Rosenborg

Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - Rosenborg

Viktoria Pilsen en Rosenborg spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Viktoria Pilsen en Rosenborg in de Champions League vond plaats op 27 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Viktoria Pilsen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Viktoria Pilsen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rosenborg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.