Nabeschouwing Wisła Kraków - APOEL (1-0) || Champions League 2011/2012

Woensdag 17 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Wisła Kraków het woensdag 17 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen APOEL.

Via de Wisła Kraków - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wisła Kraków - APOEL (1-0)

Het Champions League duel tussen Wisła Kraków en APOEL is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wisła Kraków. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 71e minuut dacht Wisła Kraków op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Malecki. Helaas voor Wisła Kraków werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wisła Kraków - APOEL
1
0
LIVE Wisła Kraków - APOEL 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wisła Kraków - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor M. Jovanovic Wisła Kraków
43' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Gustavo Manduca APOEL
46' Wissel APOEL Wissel K. Charalambidis voor Gustavo Manduca APOEL
68' Wissel Wisła Kraków Wissel C. Wilk voor I. Iliev Wisła Kraków
71' Doelpunt Wisła Kraków Doelpunt P. Malecki Wisła Kraków
72' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor P. Malecki Wisła Kraków
78' Gele kaart APOEL Gele kaart voor K. Charalambidis APOEL
80' Wissel APOEL Wissel S. Jahic voor Marcinho APOEL
85' Wissel APOEL Wissel E. Solari voor I. Trickovski APOEL
91' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor K. Jaliens Wisła Kraków
91' Wissel Wisła Kraków Wissel A. Kirm voor P. Malecki Wisła Kraków