Nabeschouwing Wisła Kraków - Lovech (3-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 3 augustus 2011 - 20:30 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Wisła Kraków het woensdag 3 augustus 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lovech.

Via de Wisła Kraków - Lovech live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wisła Kraków - Lovech (3-1)

Het Champions League duel tussen Wisła Kraków en Lovech is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Wisła Kraków. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 42e minuut dacht Wisła Kraków op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Meliksson. Helaas voor Wisła Kraków werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Wisła Kraków dat via M. Meliksson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Bodurov dacht na 68 minuten te scoren voor Lovech, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 76e minuut werd N. Jelenkovic van Lovech met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lovech het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 84 minuten spelen wist Wisła Kraków via C. Wilk de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wisła Kraków - Lovech
3
1
LIVE Wisła Kraków - Lovech 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wisła Kraków - Lovech teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Wisła Kraków Doelpunt M. Meliksson Wisła Kraków
52' Wissel Lovech Wissel S. Todorov voor M. Tsvetanov Lovech
56' Penalty Wisła Kraków Penalty M. Meliksson Wisła Kraków
62' Wissel Lovech Wissel A. Tsvetkov voor H. Yanev Lovech
67' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor M. Meliksson Wisła Kraków
68' Doelpunt Lovech Doelpunt N. Bodurov Lovech
72' Wissel Lovech Wissel Célio Codó voor G. Milanov Lovech
75' Wissel Wisła Kraków Wissel C. Wilk voor P. Malecki Wisła Kraków
76' Rode kaart Lovech Rode kaart voor N. Jelenkovic Lovech
84' Doelpunt Wisła Kraków Doelpunt C. Wilk Wisła Kraków
84' Wissel Wisła Kraków Wissel D. Paljic voor M. Meliksson Wisła Kraków
86' Wissel Wisła Kraków Wissel M. Jovanovic voor M. Lamey Wisła Kraków
Video hoogtepunten en samenvatting Wisła Kraków - Lovech
Opstellingen Wisła Kraków - Lovech

Voorbeschouwing Wisła Kraków - Lovech

Wisła Kraków en Lovech spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Wisła Kraków en Lovech in de Champions League vond plaats op 26 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wisła Kraków. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Wisła Kraków favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lovech slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.