Nabeschouwing Aston Villa - Sheffield Wednesday (1-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Aston Villa het zaterdag 22 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Sheffield Wednesday (1-2)

Het Championship duel tussen Aston Villa en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Marco Matias, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Aston Villa kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. McGinn, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette S. Fletcher zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sheffield Wednesday de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Webb, waardoor Sheffield Wednesday dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Aston Villa - Sheffield Wednesday
Goals
1
2
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
18
13
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
110
69
Gevaarlijke aanvallen
48
38
Passes
489
417
Overtredingen
15
12
Buitenspel
3
3
Corners
3
7
Wissels
2
2
LIVE Aston Villa - Sheffield Wednesday 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. Chester Aston Villa
36' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor A. Baker Sheffield Wednesday
49' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Marco Matias met assist van A. Reach Sheffield Wednesday 0-1
53' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. McGinn Aston Villa 1-1
55' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. McGinn Aston Villa
67' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Fletcher met assist van J. Pelupessy Sheffield Wednesday 1-2
68' Wissel Aston Villa Wissel Y. Bolasie voor A. Adomah Aston Villa
78' Wissel Aston Villa Wissel A. El Ghazi voor J. Kodjia Aston Villa
78' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Lucas João voor Marco Matias Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Sheffield Wednesday
Opstellingen Aston Villa - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Aston Villa en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Steve Bruce
Wissels Aston Villa
# Speler Pos.
31 Mark Bunn K
4 Axel Tuanzebe V
16 James Bree V
20 Birkir Bjarnason M
11 Yannick Bolasie Yala M
22 Anwar El Ghazi M
6 Glenn Whelan M
Formatie 3-4-3
Coach Jos Luhukay
Basiselftal Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
25 Cameron Dawson K
24 Ashley Baker V
15 Tom Lees V
34 Michael Hector V
36 Daniel Pudil V
42 Matthew Penney V
8 Joey Pelupessy M
10 Barry Bannan M
20 Adam Reach M
19 Marco Andre Silva Lopes Matias A
9 Steven Fletcher A
Wissels Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
28 Joe Wildsmith K
6 Morgan Fox V
31 Connor Kirby M
7 Josh Onomah M
37 Fraser Preston A
18 Lucas Eduardo Santos João A
17 Atdhe Nuhiu A
Voorbeschouwing Aston Villa - Sheffield Wednesday

Aston Villa en Sheffield Wednesday treffen elkaar in de 9e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aston Villa en Sheffield Wednesday in de Championship vond plaats op 24 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aston Villa. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Aston Villa als Sheffield Wednesday wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aston Villa 2
Winst Sheffield Wednesday 2
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 8e positie staat, terwijl we Sheffield Wednesday terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Aston Villa - Sheffield Wednesday Opstelling Aston Villa Opstelling Sheffield Wednesday Live Aston Villa - Sheffield Wednesday Live Aston Villa - Sheffield Wednesday kijken Aston Villa - Sheffield Wednesday kijken Live Aston Villa - Sheffield Wednesday stream Aston Villa - Sheffield Wednesday Fox Sports Nabeschouwing Aston Villa - Sheffield Wednesday Uitslag Aston Villa - Sheffield Wednesday Statistieken Aston Villa - Sheffield Wednesday Championship 2018/2019 Aston Villa - Sheffield Wednesday wedden Aston Villa - Sheffield Wednesday gokken Aston Villa - Sheffield Wednesday Unibet