Nabeschouwing Birmingham City - West Bromwich Albion (1-1) || Championship 2018/2019

Vrijdag 14 september 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Birmingham City het vrijdag 14 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - West Bromwich Albion (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Birmingham City en West Bromwich Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Jota Peleteiro, waarmee Birmingham City met 1-0 de leiding nam. Birmingham City kreeg via Jota Peleteiro in de 29e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Andy Madley de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-1 overwinning in het voordeel van .

LIVE Birmingham City - West Bromwich Albion 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Birmingham City Doelpunt Jota Peleteiro met assist van L. Jutkiewicz Birmingham City 1-0
29' Penalty gemist Birmingham City Penalty gemist Jota Peleteiro Birmingham City
56' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor C. Townsend West Bromwich Albion
68' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor M. Kieftenbeld Birmingham City
72' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor H. Dean Birmingham City
74' Wissel Birmingham City Wissel O. Bogle voor C. Adams Birmingham City
75' Wissel West Bromwich Albion Wissel H. Robson-Kanu voor J. Rodriguez West Bromwich Albion
78' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Barry voor C. Brunt West Bromwich Albion
86' Wissel Birmingham City Wissel V. Solomon-Otabor voor L. Jutkiewicz Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - West Bromwich Albion
Opstellingen Birmingham City - West Bromwich Albion
De opstellingen van Birmingham City en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Birmingham City - West Bromwich Albion

Birmingham City en West Bromwich Albion treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Birmingham City en West Bromwich Albion in de Championship vond plaats op 18 maart 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Birmingham City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl West Bromwich Albion slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Birmingham City 1
Winst West Bromwich Albion 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Birmingham City op een 20e positie staat, terwijl we West Bromwich Albion terugvinden op de 9e plaats.