Nabeschouwing Bolton Wanderers - Aston Villa (0-2) || Championship 2018/2019

Vrijdag 19 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bolton Wanderers het vrijdag 19 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Aston Villa (0-2)

Het Championship duel tussen Bolton Wanderers en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 0-2 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door J. Grealish, waarmee Aston Villa met 0-1 de leiding nam. Aston Villa vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Abraham op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Aston Villa.

LIVE Bolton Wanderers - Aston Villa 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Ahmed El Mohamady Aston Villa
36' Wissel Bolton Wanderers Wissel M. Beevers voor D. Wheater Bolton Wanderers
45' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Magennis voor G. ONeil Bolton Wanderers
47' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Grealish met assist van T. Abraham Aston Villa 0-1
57' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Abraham met assist van J. Grealish Aston Villa 0-2
60' Wissel Aston Villa Wissel K. Davis voor T. Abraham Aston Villa
64' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor M. Beevers Bolton Wanderers
72' Wissel Aston Villa Wissel C. Hourihane voor J. McGinn Aston Villa
74' Wissel Aston Villa Wissel M. Jedinak voor A. Tuanzebe Aston Villa
79' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor C. Connolly Bolton Wanderers
80' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Öztümer voor C. Donaldson Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Aston Villa
Opstellingen Bolton Wanderers - Aston Villa
De opstellingen van Bolton Wanderers en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Aston Villa

Bolton Wanderers en Aston Villa treffen elkaar in de 43e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Aston Villa in de Championship vond plaats op 2 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aston Villa. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Aston Villa favoriet. 2 keer wist de ploeg van Bolton Wanderers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bolton Wanderers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 1
Winst Aston Villa 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 23e positie staat, terwijl we Aston Villa terugvinden op de 5e plaats.