Nabeschouwing Brentford - Birmingham City (1-1) || Championship 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Brentford het dinsdag 2 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Birmingham City (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Brentford en Birmingham City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Morrison, waarmee Birmingham City met 0-1 de leiding nam. Brentford kwam na 42 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. McEachran, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 66e minuut moest Birmingham City verder met een man minder nadat M. Kieftenbeld een rode kaart had gekregen. Het lukte Brentford in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Brentford - Birmingham City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Gardner Birmingham City
26' Doelpunt Birmingham City Doelpunt M. Morrison met assist van Jota Peleteiro Birmingham City 0-1
41' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor J. Maghoma Birmingham City
41' Gele kaart Brentford Gele kaart voor H. Dalsgaard Brentford
42' Doelpunt Brentford Doelpunt J. McEachran Brentford 1-1
58' Gele kaart Brentford Gele kaart voor A. Judge Brentford
66' Rode kaart Birmingham City Rode kaart voor M. Kieftenbeld Birmingham City
70' Wissel Birmingham City Wissel C. Lakin voor C. Adams Birmingham City
78' Wissel Brentford Wissel M. Odubajo voor A. Judge Brentford
81' Wissel Brentford Wissel K. Mokotjo voor R. Sawyers Brentford
83' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor L. Jutkiewicz Birmingham City
83' Wissel Birmingham City Wissel W. Harding voor L. Jutkiewicz Birmingham City
84' Wissel Brentford Wissel N. Yennaris voor L. MacLeod Brentford
90' Wissel Birmingham City Wissel C. Mahoney voor Jota Peleteiro Birmingham City
94' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor H. Dean Birmingham City
95' Gele kaart Brentford Gele kaart voor N. Maupay Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Birmingham City
Opstellingen Brentford - Birmingham City
De opstellingen van Brentford en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.