Nabeschouwing Bristol City - Queens Park Rangers (2-1) || Championship 2018/2019

Dinsdag 12 februari 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bristol City het dinsdag 12 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Queens Park Rangers (2-1)

Het Championship duel tussen Bristol City en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door M. Smith, waarmee Queens Park Rangers met 0-1 de leiding nam. Bristol City kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Eliasson, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Bristol City in de 93e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist F. Diedhiou deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington, waardoor Bristol City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bristol City - Queens Park Rangers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Bristol City Wissel N. Eliasson voor A. Weimann Bristol City
45' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt M. Smith Queens Park Rangers 0-1
46' Wissel Bristol City Wissel J. Dasilva voor L. Kelly Bristol City
62' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor M. Pack Bristol City
66' Wissel Bristol City Wissel M. Taylor voor M. Pack Bristol City
69' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor E. Pisano Bristol City
72' Wissel Queens Park Rangers Wissel T. Hemed voor M. Smith Queens Park Rangers
73' Doelpunt Bristol City Doelpunt N. Eliasson met assist van J. Paterson Bristol City 1-1
78' Wissel Queens Park Rangers Wissel E. Eze voor N. Wells Queens Park Rangers
91' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor G. Hall Queens Park Rangers
92' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor T. Leistner Queens Park Rangers
93' Penalty Bristol City Penalty F. Diedhiou Bristol City 2-1
94' Wissel Queens Park Rangers Wissel B. Osayi-Samuel voor D. Furlong Queens Park Rangers
97' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Bidwell Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Queens Park Rangers
Opstellingen Bristol City - Queens Park Rangers
De opstellingen van Bristol City en Queens Park Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Queens Park Rangers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.