Nabeschouwing Hull City - Aston Villa (1-3) || Championship 2018/2019

Maandag 6 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Hull City het maandag 6 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Aston Villa (1-3)

Het Championship duel tussen Hull City en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 1-3 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Evandro, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. Aston Villa kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Elphick, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette Ahmed El Mohamady zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Aston Villa de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor Aston Villa vergroot nadat A. Hutton de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Aston Villa.

LIVE Hull City - Aston Villa 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Hull City Doelpunt Evandro Hull City 1-0
14' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Elphick met assist van J. Grealish Aston Villa 1-1
67' Wissel Hull City Wissel M. Milinković voor T. Kane Hull City
67' Wissel Hull City Wissel N. Dicko voor F. Campbell Hull City
68' Wissel Aston Villa Wissel A. Green voor A. Adomah Aston Villa
70' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Ahmed El Mohamady met assist van C. Hourihane Aston Villa 1-2
75' Doelpunt Aston Villa Doelpunt A. Hutton met assist van Ahmed El Mohamady Aston Villa 1-3
76' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor A. Hutton Aston Villa
77' Wissel Aston Villa Wissel R. Hepburn-Murphy voor J. Kodjia Aston Villa
83' Wissel Aston Villa Wissel B. Bjarnason voor J. Grealish Aston Villa
86' Wissel Hull City Wissel W. Keane voor Evandro Hull City
89' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor B. Bjarnason Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Aston Villa
Opstellingen Hull City - Aston Villa
De opstellingen van Hull City en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.