Nabeschouwing Hull City - Ipswich Town (2-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Hull City het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Ipswich Town (2-0)

Het Championship duel tussen Hull City en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hull City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Bowen. Laat in de wedstrijd wist Hull City opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het J. Irvine die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Hull City.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hull City.

LIVE Hull City - Ipswich Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen met assist van F. Campbell Hull City 1-0
41' Wissel Hull City Wissel K. Stewart voor D. Batty Hull City
65' Gele kaart Hull City Gele kaart voor F. Campbell Hull City
69' Wissel Hull City Wissel J. Irvine voor S. Kingsley Hull City
72' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor F. Downes Ipswich Town
74' Gele kaart Hull City Gele kaart voor K. Stewart Hull City
79' Wissel Ipswich Town Wissel D. Rowe voor G. Edwards Ipswich Town
86' Wissel Ipswich Town Wissel E. Harrison voor J. Graham Ipswich Town
87' Wissel Hull City Wissel C. Martin voor F. Campbell Hull City
89' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Irvine met assist van Evandro Hull City 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Ipswich Town
Opstellingen Hull City - Ipswich Town
De opstellingen van Hull City en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hull City - Ipswich Town

Hull City en Ipswich Town treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 13 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Hull City favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Ipswich Town slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hull City 9
Winst Ipswich Town 2
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 21e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 23e plaats.