Nabeschouwing Norwich City - Brentford (1-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Norwich City het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Brentford (1-0)

Het Championship duel tussen Norwich City en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-0 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door E. Buendía, waarmee Norwich City met 1-0 de leiding nam. Norwich City kreeg via J. Rhodes in de 47e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Oliver Langford de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Norwich City.

Wedstrijdstatistieken Norwich City - Brentford
Goals
1
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
107
136
Gevaarlijke aanvallen
33
66
Passes
464
517
Overtredingen
14
13
Buitenspel
2
2
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Norwich City - Brentford 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Brentford Gele kaart voor H. Dalsgaard Brentford
30' Wissel Brentford Wissel J. McEachran voor K. Mokotjo Brentford
34' Doelpunt Norwich City Doelpunt E. Buendía met assist van T. Klose Norwich City 1-0
47' Penalty gemist Norwich City Penalty gemist J. Rhodes Norwich City
58' Wissel Brentford Wissel S. Benrahma voor Sergi Canós Brentford
73' Wissel Brentford Wissel L. MacLeod voor N. Yennaris Brentford
79' Wissel Norwich City Wissel D. Srbeny voor J. Rhodes Norwich City
84' Wissel Norwich City Wissel O. Hernández voor E. Buendía Norwich City
92' Wissel Norwich City Wissel T. Trybull voor M. Leitner Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Brentford
Opstellingen Norwich City - Brentford
De opstellingen van Norwich City en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Daniel Farke
Wissels Norwich City
# Speler Pos.
33 Michael McGovern K
8 Mario Vrančić M
4 Ben Godfrey M
7 Ben Marshall M
25 Onel Lázaro Hernández Mayea M
19 Tom Trybull M
32 Dennis Srbeny A
Formatie 4-2-3-1
Coach Thomas Frank
Wissels Brentford
# Speler Pos.
28 Luke Daniels K
20 Josh Clarke V
2 Moses Odubajo V
18 Alan Judge M
4 Lewis MacLeod M
10 Josh McEachran M
21 Mohamed Saïd Benrahma A
Voorbeschouwing Norwich City - Brentford

Norwich City en Brentford treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Brentford in de Championship vond plaats op 27 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Norwich City favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Brentford slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Norwich City 3
Winst Brentford 2
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 6e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Norwich City - Brentford Opstelling Norwich City Opstelling Brentford Live Norwich City - Brentford Live Norwich City - Brentford kijken Norwich City - Brentford kijken Live Norwich City - Brentford stream Norwich City - Brentford Fox Sports Nabeschouwing Norwich City - Brentford Uitslag Norwich City - Brentford Statistieken Norwich City - Brentford Championship 2018/2019 Norwich City - Brentford wedden Norwich City - Brentford gokken Norwich City - Brentford Unibet