Nabeschouwing Preston North End - Aston Villa (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Preston North End het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale Stadium in Preston.

Via de Preston North End - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Aston Villa (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Preston North End en Aston Villa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door T. Abraham, waarmee Aston Villa met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Ahmed El Mohamady zorgde ervoor dat Preston North End op 1-1 kwam te staan in de 61e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Preston North End - Aston Villa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Abraham met assist van G. Whelan Aston Villa 0-1
52' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Johnson Preston North End
59' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor P. Gallagher Preston North End
59' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Abraham Aston Villa
61' Eigen doelpunt Preston North End Eigen doelpunt Ahmed El Mohamady Preston North End 1-1
68' Wissel Aston Villa Wissel A. Adomah voor Y. Bolasie Aston Villa
70' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor A. Hutton Aston Villa
75' Wissel Aston Villa Wissel B. Bjarnason voor G. Whelan Aston Villa
85' Wissel Preston North End Wissel D. Fisher voor T. Clarke Preston North End
90' Wissel Preston North End Wissel A. OReilly voor G. Burke Preston North End
92' Wissel Preston North End Wissel E. Walker voor P. Gallagher Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Aston Villa
Opstellingen Preston North End - Aston Villa
De opstellingen van Preston North End en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Preston North End - Aston Villa

Preston North End en Aston Villa treffen elkaar in de 25e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Aston Villa in de Championship vond plaats op 2 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Preston North End als Aston Villa wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Preston North End 1
Winst Aston Villa 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 17e positie staat, terwijl we Aston Villa terugvinden op de 9e plaats.