Nabeschouwing Reading - Middlesbrough (0-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Reading het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Middlesbrough (0-1)

Het Championship duel tussen Reading en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door G. Friend, waarmee Middlesbrough met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Middlesbrough dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Middlesbrough uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Reading - Middlesbrough 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Wissel Middlesbrough Wissel P. McNair voor R. Shotton Middlesbrough
41' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Bešić Middlesbrough
67' Wissel Middlesbrough Wissel L. Wing voor M. Bešić Middlesbrough
67' Wissel Middlesbrough Wissel J. Hugill voor B. Assombalonga Middlesbrough
70' Wissel Reading Wissel J. Swift voor D. Loader Reading
73' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Rinomhota Reading
77' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt G. Friend Middlesbrough 0-1
79' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor G. Saville Middlesbrough
82' Wissel Reading Wissel G. McCleary voor J. Sims Reading
85' Wissel Reading Wissel J. Böðvarsson voor O. Richards Reading
90' Gele kaart Reading Gele kaart voor T. Blackett Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Middlesbrough
Opstellingen Reading - Middlesbrough
De opstellingen van Reading en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Middlesbrough

Reading en Middlesbrough treffen elkaar in de 23e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 10 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 6 keer wist de ploeg van Reading te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Reading. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reading 5
Winst Middlesbrough 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 21e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 6e plaats.