Nabeschouwing Sheffield United - Norwich City (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield United het zaterdag 18 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Norwich City (2-1)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Egan, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Norwich City kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Rhodes, die daarmee de stand op 1-1 zette. R. Leonard dacht na 46 minuten te scoren voor Norwich City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat B. Sharp namens Sheffield United in de 92e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Bond, waardoor Sheffield United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield United - Norwich City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. Egan met assist van O. Norwood Sheffield United 1-0
26' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Rhodes met assist van O. Hernández Norwich City 1-1
35' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Pukki Norwich City
46' Doelpunt Norwich City Doelpunt R. Leonard met assist van B. Woodburn Norwich City
61' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor D. McGoldrick K. Freeman Norwich City
63' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Trybull Norwich City
79' Wissel Norwich City Wissel M. Stiepermann voor M. Leitner Norwich City
83' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor D. McGoldrick Sheffield United
87' Wissel Norwich City Wissel D. Srbeny voor T. Pukki Norwich City
91' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor C. Basham Sheffield United
92' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van L. Clarke Sheffield United 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Norwich City
Opstellingen Sheffield United - Norwich City
De opstellingen van Sheffield United en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.