Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Stoke City (2-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Stoke City (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Stoke City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Stoke City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van B. Afobe. Stoke City vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Afobe op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut wist Sheffield Wednesday de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Marco Matias.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Bannan de 2-2 maakte voor Sheffield Wednesday. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sheffield Wednesday - Stoke City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Stoke City Doelpunt B. Afobe met assist van M. Diouf Stoke City 0-1
22' Doelpunt Stoke City Doelpunt B. Afobe Stoke City 0-2
24' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Marco Matias met assist van S. Fletcher Sheffield Wednesday 1-2
68' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Onomah voor Marco Matias Sheffield Wednesday
68' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor J. Pelupessy Sheffield Wednesday
82' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt B. Bannan Sheffield Wednesday 2-2
84' Wissel Stoke City Wissel D. Fletcher voor O. Etebo Stoke City
84' Wissel Stoke City Wissel Bojan voor M. Diouf Stoke City
87' Wissel Stoke City Wissel P. Crouch voor B. Afobe Stoke City
87' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor B. Bannan Sheffield Wednesday
88' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Hector voor A. Reach Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Stoke City
Opstellingen Sheffield Wednesday - Stoke City
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.