Nabeschouwing Wigan Athletic - Brentford (0-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 30 maart 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Wigan Athletic het zaterdag 30 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Brentford (0-0)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Wigan Athletic en Brentford geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Brentford, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Wigan Athletic, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andy Woolmer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wigan Athletic - Brentford
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
13
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
96
96
Gevaarlijke aanvallen
56
41
Passes
267
507
Overtredingen
19
14
Buitenspel
1
2
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Wigan Athletic - Brentford 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
43' Wissel Wigan Athletic Wissel A. Pilkington voor M. Jacobs Wigan Athletic
45' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Y. Barbet Brentford
48' Wissel Brentford Wissel M. Sørensen voor Y. Barbet Brentford
51' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor A. Robinson Wigan Athletic
75' Wissel Brentford Wissel Sergi Canós voor O. Watkins Brentford
77' Wissel Wigan Athletic Wissel L. Clarke voor J. Garner Wigan Athletic
81' Wissel Brentford Wissel L. MacLeod voor J. Dasilva Brentford
87' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor G. Massey Wigan Athletic
94' Gele kaart Brentford Gele kaart voor M. Sørensen Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Brentford
Opstellingen Wigan Athletic - Brentford
De opstellingen van Wigan Athletic en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Paul Cook
Basiselftal Wigan Athletic
# Speler Pos.
1 Christian Walton K
22 Cheyenne Dunkley V
6 Danny Fox V
3 Antonee Robinson V
12 Reece James V
2 Nathan Byrne M
5 Sam Morsy M
11 Gavin Massey M
25 Nick Powell M
17 Michael Jacobs M
41 Joe Garner A
Wissels Wigan Athletic
# Speler Pos.
23 Jamie Jones K
21 Cedric Kipre V
36 Lee Evans M
15 Callum McManaman M
4 Darron Gibson M
28 Leon Clarke A
13 Anthony Pilkington A
Formatie 3-4-3
Coach Thomas Frank
Voorbeschouwing Wigan Athletic - Brentford

Wigan Athletic en Brentford treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wigan Athletic en Brentford in de Championship vond plaats op 15 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brentford. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Brentford favoriet. 2 keer wist de ploeg van Wigan Athletic te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Wigan Athletic. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wigan Athletic 1
Winst Brentford 2
Gelijkspel 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wigan Athletic op een 19e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wigan Athletic - Brentford Opstelling Wigan Athletic Opstelling Brentford Live Wigan Athletic - Brentford Live Wigan Athletic - Brentford kijken Wigan Athletic - Brentford kijken Live Wigan Athletic - Brentford stream Wigan Athletic - Brentford Fox Sports Nabeschouwing Wigan Athletic - Brentford Uitslag Wigan Athletic - Brentford Statistieken Wigan Athletic - Brentford Championship 2018/2019 Wigan Athletic - Brentford wedden Wigan Athletic - Brentford gokken Wigan Athletic - Brentford Unibet