Nabeschouwing Barnsley - Blackburn Rovers (0-0) || Championship

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship neemt Barnsley het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Blackburn Rovers (0-0)

In de Championship heeft de wedstrijd tussen Barnsley en Blackburn Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Barnsley dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Barnsley, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andy Woolmer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Blackburn Rovers
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
3
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
124
96
Gevaarlijke aanvallen
53
34
Passes
469
325
Overtredingen
9
13
Buitenspel
0
7
Corners
8
1
Wissels
5
3
LIVE Barnsley - Blackburn Rovers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Barnsley Wissel W. Hondermarck voor T. Sibbick Barnsley
46' Wissel Barnsley Wissel D. Frieser voor A. Leya Barnsley
47' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor T. Dolan Blackburn Rovers
60' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor C. Gomes Barnsley
67' Wissel Blackburn Rovers Wissel L. Clarkson voor I. Poveda Blackburn Rovers
67' Wissel Blackburn Rovers Wissel R. Khadra voor T. Dolan Blackburn Rovers
71' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Edun voor J. Rothwell Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Blackburn Rovers
Opstellingen Barnsley - Blackburn Rovers
De opstellingen van Barnsley en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Markus Schopp
Basiselftal Barnsley
# Speler Pos.
40 Bradley Collins K
30 Michal Helik V
24 Aapo Halme V
15 Jasper Moon V
7 Callum Brittain M
20 Toby Sibbick M
17 Claudio Gomes M
4 Callum Styles M
22 Clark Odour A
9 Cauley Woodrow A
11 Aaron Leya Iseka A
Wissels Barnsley
# Speler Pos.
1 Jack Walton K
26 Remi Vita V
32 Jason Sraha V
23 William Hondermarck M
28 Dominik Frieser M
29 Victor Adeboyejo A
44 Devante Cole A
Formatie 4-2-3-1
Coach Tony Mowbray
Wissels Blackburn Rovers
# Speler Pos.
13 Aynsley Pears K
24 Hayden Carter V
20 Adetayo Edun M
19 Leighton Clarkson M
6 Jacob Davenport M
7 Reda Jousef Khadra M
14 Daniel Butterworth A
Voorbeschouwing Barnsley - Blackburn Rovers

Barnsley en Blackburn Rovers treffen elkaar in de 8e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Blackburn Rovers in de Championship vond plaats op 17 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Blackburn Rovers favoriet. 5 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Barnsley. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 4
Winst Blackburn Rovers 5
Gelijkspel 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 18e positie staat, terwijl we Blackburn Rovers terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barnsley - Blackburn Rovers Opstelling Barnsley Opstelling Blackburn Rovers Live Barnsley - Blackburn Rovers Live Barnsley - Blackburn Rovers kijken Barnsley - Blackburn Rovers kijken Live Barnsley - Blackburn Rovers stream Barnsley - Blackburn Rovers Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Blackburn Rovers Uitslag Barnsley - Blackburn Rovers Statistieken Barnsley - Blackburn Rovers Championship 2021/2022 Barnsley - Blackburn Rovers wedden Barnsley - Blackburn Rovers gokken Barnsley - Blackburn Rovers Unibet