Nabeschouwing Barnsley - Hull City (0-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Barnsley het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Hull City (0-2)

Het Championship duel tussen Barnsley en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 0-2 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door G. Honeyman, waarmee Hull City met 0-1 de leiding nam. Hull City vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Lewis-Potter op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Hull City.

LIVE Barnsley - Hull City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Hull City Gele kaart voor G. Honeyman Hull City
33' Doelpunt Hull City Doelpunt G. Honeyman Hull City 0-1
37' Wissel Hull City Wissel J. Emmanuel voor L. Coyle Hull City
46' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor D. Cole Barnsley
49' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Greaves Hull City
57' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor J. Williams Barnsley
66' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Benson Barnsley
68' Wissel Hull City Wissel R. Longman voor M. Wilks Hull City
69' Wissel Hull City Wissel T. Smith voor J. Magennis Hull City
72' Wissel Barnsley Wissel R. Palmer voor J. Benson Barnsley
75' Doelpunt Hull City Doelpunt K. Lewis-Potter met assist van G. Honeyman Hull City 0-2
88' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. Brittain Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Hull City
Opstellingen Barnsley - Hull City
De opstellingen van Barnsley en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Barnsley - Hull City

Barnsley en Hull City treffen elkaar in de 17e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Hull City in de Championship vond plaats op 26 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barnsley als Hull City wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Barnsley 6
Winst Hull City 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 22e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 23e plaats.