Nabeschouwing Birmingham City - Barnsley (2-1) || Championship

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00 uur

In de Championship neemt Birmingham City het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Barnsley (2-1)

Het Championship duel tussen Birmingham City en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door O. Hernandez, waarmee Birmingham City met 1-0 de leiding nam. Birmingham City vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Hogan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Barnsley de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Adeboyejo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Barnsley kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington, waardoor Birmingham City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Birmingham City - Barnsley
Goals
2
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
122
92
Gevaarlijke aanvallen
45
45
Passes
335
333
Overtredingen
9
11
Buitenspel
4
1
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Birmingham City - Barnsley 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Birmingham City Doelpunt O. Hernandez met assist van L. Jutkiewicz Birmingham City 1-0
38' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor R. Palmer Barnsley
51' Doelpunt Birmingham City Doelpunt S. Hogan Birmingham City 2-0
64' Wissel Barnsley Wissel D. Cole voor A. Leya Barnsley
69' Wissel Birmingham City Wissel I. Sunjic voor J. James Birmingham City
76' Wissel Barnsley Wissel J. Moon voor R. Palmer Barnsley
84' Wissel Birmingham City Wissel J. Bela voor O. Hernandez Birmingham City
87' Doelpunt Barnsley Doelpunt V. Adeboyejo met assist van M. Andersen Barnsley 2-1
88' Wissel Barnsley Wissel C. Thompson voor C. Styles Barnsley
90' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Gardner Birmingham City
94' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Helik Barnsley
95' Wissel Birmingham City Wissel G. Friend voor G. Gardner Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Barnsley
Opstellingen Birmingham City - Barnsley
De opstellingen van Birmingham City en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Lee Bowyer
Wissels Birmingham City
# Speler Pos.
27 Connal Trueman K
5 George Friend V
24 Jordan Graham M
34 Ivan Šunjić M
53 Tate Campbell M
11 Jérémy Bela A
39 Jobe Bellingham A
Formatie 4-2-3-1
Coach Poya Asbaghi
Wissels Barnsley
# Speler Pos.
1 Jack Walton K
15 Jasper Moon V
32 Jason Sraha V
23 William Hondermarck M
44 Devante Cole A
46 Cameron Thompson A
37 Aiden Marsh A
Voorbeschouwing Birmingham City - Barnsley

Birmingham City en Barnsley treffen elkaar in de 28e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Birmingham City en Barnsley in de Championship vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Birmingham City als Barnsley wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Birmingham City 7
Winst Barnsley 7
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Birmingham City op een 18e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 24e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Birmingham City - Barnsley Opstelling Birmingham City Opstelling Barnsley Live Birmingham City - Barnsley Live Birmingham City - Barnsley kijken Birmingham City - Barnsley kijken Live Birmingham City - Barnsley stream Birmingham City - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Birmingham City - Barnsley Uitslag Birmingham City - Barnsley Statistieken Birmingham City - Barnsley Championship 2021/2022 Birmingham City - Barnsley wedden Birmingham City - Barnsley gokken Birmingham City - Barnsley Unibet