Nabeschouwing Birmingham City - Cardiff City (2-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 11 december 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Birmingham City het zaterdag 11 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Cardiff City (2-2)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Birmingham City en Cardiff City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door T. Deeney, waarmee Birmingham City met 1-0 de leiding nam. Birmingham City vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Sunjic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Cardiff City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Moore.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Cardiff City nadat M. McGuinness in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Birmingham City - Cardiff City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor C. Nelson Cardiff City
29' Doelpunt Birmingham City Doelpunt T. Deeney met assist van R. McGree Birmingham City 1-0
46' Doelpunt Birmingham City Doelpunt I. Sunjic met assist van R. McGree Birmingham City 2-0
60' Wissel Cardiff City Wissel I. Davies voor J. Collins Cardiff City
60' Wissel Cardiff City Wissel M. Harris voor C. Nelson Cardiff City
63' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor I. Sunjic Birmingham City
64' Wissel Cardiff City Wissel W. Vaulks voor M. Pack Cardiff City
66' Doelpunt Cardiff City Doelpunt K. Moore met assist van M. Harris Cardiff City 2-1
72' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Ralls Cardiff City
78' Wissel Birmingham City Wissel C. Aneke voor S. Hogan Birmingham City
85' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Friend Birmingham City
90' Wissel Birmingham City Wissel L. Jutkiewicz voor T. Deeney Birmingham City
91' Doelpunt Cardiff City Doelpunt M. McGuinness met assist van J. Ralls Cardiff City 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Cardiff City
Opstellingen Birmingham City - Cardiff City
De opstellingen van Birmingham City en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.