Nabeschouwing Birmingham City - Fulham (1-4) || Championship 2021/2022

Woensdag 15 september 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Birmingham City het woensdag 15 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Fulham (1-4)

Het Championship duel tussen Birmingham City en Fulham is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-4 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Odoi, waarmee Fulham met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 44e minuut voor dat Fulham via A. Mitrovic op 0-2 kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Fulham, waarmee H. Wilson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fulham geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Mitrovic. In de 87e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Birmingham City speler T. Deeney.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Webb bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Fulham.

LIVE Birmingham City - Fulham 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Fulham Doelpunt D. Odoi met assist van H. Wilson Fulham 0-1
36' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Seri Fulham
44' Penalty Fulham Penalty A. Mitrovic Fulham 0-2
48' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor T. Chong Birmingham City
52' Wissel Birmingham City Wissel T. Deeney voor S. Hogan Birmingham City
54' Doelpunt Fulham Doelpunt H. Wilson met assist van N. Chalobah Fulham 0-3
60' Wissel Birmingham City Wissel G. Gardner voor J. Bela Birmingham City
65' Wissel Fulham Wissel D. Quina voor H. Reed Fulham
67' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Gardner Birmingham City
74' Wissel Fulham Wissel I. Cavaleiro voor B. Reid Fulham
75' Wissel Birmingham City Wissel C. Aneke voor T. Chong Birmingham City
78' Wissel Fulham Wissel A. Mawson voor H. Wilson Fulham
83' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van J. Seri Fulham 0-4
87' Penalty Birmingham City Penalty T. Deeney Birmingham City 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Fulham
Opstellingen Birmingham City - Fulham
De opstellingen van Birmingham City en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.