Nabeschouwing Birmingham City - Millwall (2-2) || Championship 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Birmingham City het zaterdag 23 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Millwall (2-2)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Birmingham City en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door J. Bacuna, waarmee Birmingham City met 1-0 de leiding nam. Millwall kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Burke, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Birmingham City vervolgens op 2-1. Het was L. Taylor die vanaf 11 meter wist te scoren in de 79e minuut.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Millwall nadat B. Afobe in de 98e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Birmingham City - Millwall 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Millwall Gele kaart voor G. Saville Millwall
47' Doelpunt Birmingham City Doelpunt J. Bacuna Birmingham City 1-0
52' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor M. Roberts Birmingham City
54' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor L. Taylor Birmingham City
63' Wissel Millwall Wissel M. Bennett voor S. Hutchinson Millwall
68' Doelpunt Millwall Doelpunt O. Burke met assist van D. McNamara Millwall 1-1
72' Gele kaart Millwall Gele kaart voor D. McNamara Millwall
74' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
79' Penalty Birmingham City Penalty L. Taylor Birmingham City 2-1
80' Wissel Millwall Wissel T. Burey voor T. Bradshaw Millwall
82' Wissel Birmingham City Wissel J. Graham voor J. Bela Birmingham City
86' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor I. Sunjic Birmingham City
87' Wissel Millwall Wissel R. Leonard voor D. McNamara Millwall
90' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor J. Bacuna Birmingham City
98' Doelpunt Millwall Doelpunt B. Afobe Millwall 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Millwall
Opstellingen Birmingham City - Millwall
De opstellingen van Birmingham City en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.