Nabeschouwing Blackburn Rovers - Blackpool (1-1) || Championship 2021/2022

Zaterdag 9 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 9 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Blackpool (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Gallagher, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Blackpool kwam na 48 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Ekpiteta, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Blackburn Rovers - Blackpool 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt S. Gallagher met assist van T. Kaminski Blackburn Rovers 1-0
44' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Dougall Blackpool
48' Doelpunt Blackpool Doelpunt M. Ekpiteta Blackpool 1-1
62' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor R. Nyambe Blackburn Rovers
62' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Dack voor T. Dolan Blackburn Rovers
63' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor S. Gallagher Blackburn Rovers
71' Wissel Blackpool Wissel K. Anderson voor C. Hamilton Blackpool
71' Wissel Blackpool Wissel J. Bowler voor C. Kirk Blackpool
80' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor H. Pickering Blackburn Rovers
81' Wissel Blackburn Rovers Wissel R. Giles voor S. Wharton Blackburn Rovers
82' Wissel Blackpool Wissel R. Keogh voor S. Lavery Blackpool
85' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor G. Madine Blackpool
92' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Bowler Blackpool
92' Wissel Blackburn Rovers Wissel R. Hedges voor S. Gallagher Blackburn Rovers
96' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Connolly Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Blackpool
Opstellingen Blackburn Rovers - Blackpool
De opstellingen van Blackburn Rovers en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.