Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Fulham (0-0) || Championship

Woensdag 3 november 2021 - 20:45 uur

In de Championship neemt Blackburn Rovers het woensdag 3 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Blackburn Rovers Gelijk Winst Fulham
3.3x inzet 3.4x inzet 2.15x inzet
LIVE Blackburn Rovers - Fulham 0-0

Vanaf woensdag 3 november 2021 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Blackburn Rovers - Fulham volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 13 uur, 18 minuten en 27 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Fulham
Opstellingen Blackburn Rovers - Fulham

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Fulham

Blackburn Rovers en Fulham treffen elkaar in de 16e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jarred Gillett en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Fulham in de Championship vond plaats op 8 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Fulham favoriet. 4 keer wist de ploeg van Blackburn Rovers te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Blackburn Rovers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackburn Rovers 3
Winst Fulham 4
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 12e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Blackburn Rovers - Fulham Opstelling Blackburn Rovers Opstelling Fulham Live Blackburn Rovers - Fulham Live Blackburn Rovers - Fulham kijken Blackburn Rovers - Fulham kijken Live Blackburn Rovers - Fulham stream Blackburn Rovers - Fulham Fox Sports Nabeschouwing Blackburn Rovers - Fulham Uitslag Blackburn Rovers - Fulham Statistieken Blackburn Rovers - Fulham Championship 2021/2022 Blackburn Rovers - Fulham wedden Blackburn Rovers - Fulham gokken Blackburn Rovers - Fulham Unibet