Nabeschouwing Blackpool - Hull City (1-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 1 januari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackpool het zaterdag 1 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Hull City (1-0)

Het Championship duel tussen Blackpool en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 1-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 31 minuten. G. Madine maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Blackpool vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Blackpool.

LIVE Blackpool - Hull City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Hull City Wissel T. Smith voor C. Elder Hull City
31' Penalty Blackpool Penalty G. Madine Blackpool 1-0
63' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor J. Magennis Hull City
67' Gele kaart Hull City Gele kaart voor D. Bernard Hull City
71' Wissel Hull City Wissel R. Williams voor R. Smallwood Hull City
73' Wissel Blackpool Wissel J. Yates voor S. Lavery Blackpool
76' Gele kaart Hull City Gele kaart voor G. Honeyman Hull City
89' Wissel Blackpool Wissel C. Connolly voor J. Bowler Blackpool
90' Wissel Blackpool Wissel D. Gretarsson voor K. Anderson Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Hull City
Opstellingen Blackpool - Hull City
De opstellingen van Blackpool en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Blackpool - Hull City

Blackpool en Hull City treffen elkaar in de 26e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Hull City in de Championship vond plaats op 28 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Blackpool favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Hull City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Blackpool 3
Winst Hull City 0
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 13e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 19e plaats.