In de Championship neemt Blackpool het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Millwall (1-0)

Het Championship duel tussen Blackpool en Millwall is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-0 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door S. Lavery, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Blackpool dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Blackpool uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Millwall
Goals
1
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
124
98
Gevaarlijke aanvallen
47
43
Passes
391
417
Overtredingen
8
10
Buitenspel
0
2
Corners
6
2
Wissels
4
3
LIVE Blackpool - Millwall 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor L. Garbutt Blackpool
55' Doelpunt Blackpool Doelpunt S. Lavery met assist van C. Hamilton Blackpool 1-0
59' Wissel Millwall Wissel O. Burke voor M. Bennett Millwall
59' Wissel Millwall Wissel T. Burey voor G. Evans Millwall
62' Wissel Blackpool Wissel J. Gabriel voor L. Garbutt Blackpool
74' Wissel Millwall Wissel C. Mahoney voor S. Malone Millwall
78' Wissel Blackpool Wissel J. Yates voor S. Lavery Blackpool
89' Wissel Blackpool Wissel O. Dale voor C. Hamilton Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Millwall
Opstellingen Blackpool - Millwall
De opstellingen van Blackpool en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Neil Critchley
Basiselftal Blackpool
# Speler Pos.
32 Daniel Grimshaw K
26 Richard Keogh V
29 Luke Garbutt V
21 Marvin Ekpiteta V
35 Dujon Sterling V
2 Callum Connolly M
12 Kenneth Dougall M
11 Josh Bowler M
22 CJ Hamilton M
14 Gary Madine A
19 Shayne Lavery A
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
13 Stuart Moore K
20 Oliver Casey V
4 Jordan Gabriel M
6 Kevin Linford Stewart M
7 Owen Dale A
9 Jerry Yates A
28 Jake Beesley A
Formatie 3-5-2
Coach Gary Rowett
Wissels Millwall
# Speler Pos.
1 George Long K
35 Hayden Muller V
8 Ben Thompson M
21 Connor Mahoney M
10 Oliver Burke M
32 Tyler Burey M
49 Zakariya Lovelace A
Voorbeschouwing Blackpool - Millwall

Blackpool en Millwall treffen elkaar in de 28e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Millwall in de Championship vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Blackpool favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackpool 5
Winst Millwall 3
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 15e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Blackpool - Millwall Opstelling Blackpool Opstelling Millwall Live Blackpool - Millwall Live Blackpool - Millwall kijken Blackpool - Millwall kijken Live Blackpool - Millwall stream Blackpool - Millwall Fox Sports Nabeschouwing Blackpool - Millwall Uitslag Blackpool - Millwall Statistieken Blackpool - Millwall Championship 2021/2022 Blackpool - Millwall wedden Blackpool - Millwall gokken Blackpool - Millwall Unibet