Nabeschouwing Blackpool - Stoke City (0-1) || Championship 2021/2022

Woensdag 3 november 2021 - 20:45 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Blackpool het woensdag 3 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Stoke City (0-1)

Het Championship duel tussen Blackpool en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 0-1 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door S. Fletcher, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Stoke City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Blackpool - Stoke City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Blackpool Wissel L. Garbutt voor R. Keogh Blackpool
27' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor R. Sawyers Stoke City
29' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Thompson Stoke City
37' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor B. Wilmot Stoke City
44' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Tymon Stoke City
46' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor S. Fletcher Stoke City
46' Wissel Stoke City Wissel L. Ostigard voor B. Wilmot Stoke City
69' Wissel Blackpool Wissel G. Madine voor J. Yates Blackpool
69' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor J. Brown Stoke City
78' Wissel Stoke City Wissel M. Vrancic voor J. Thompson Stoke City
79' Doelpunt Stoke City Doelpunt S. Fletcher Stoke City 0-1
79' Wissel Blackpool Wissel J. Bowler voor D. Mitchell Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Stoke City
Opstellingen Blackpool - Stoke City
De opstellingen van Blackpool en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Blackpool - Stoke City

Blackpool en Stoke City treffen elkaar in de 16e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Busby en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Stoke City in de Championship vond plaats op 22 maart 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Stoke City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Blackpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Blackpool. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Blackpool 0
Winst Stoke City 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 7e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 12e plaats.